SponsorKliks, gratis sponsoren!

Poster Tompoucen actie 2021

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar gaat Kunst Na Arbeid ook dit jaar weer oranje tompoucen verkopen voor Koningsdag. De tompoucen worden gemaakt door de beste ondernemer van Harderwijk 2021: Hop Taartenshop. Een doos met 5 overheerlijke tompoucen kost €10,-. Als je uiterlijk woensdag 21 april één of meer doosjes bestelt en in Hierden of Harderwijk woont, worden deze op dinsdag 27 april gratis thuis bezorgd door één van de leden van de vereniging. Bestellen kan bij één van de leden of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van harte aanbevolen!

Goed nieuws! Muziekvereniging Kunst Na Arbeid heeft van de gemeente Harderwijk toestemming gekregen om ook dit jaar de verkoop van overheerlijke oliebollen, appelbeignets en appelkanjers in Hierden en Harderwijk te verzorgen. Vanwege de corona maatregelen bezorgen de leden dit jaar alleen vooraf bestelde oliebollen, beignets en kanjers. Er vindt dus geen verkoop aan huis plaats en het is ook niet mogelijk deze lekkernijen te kopen in het Dorpshuis! De oliebollen worden per 10 stuks verkocht (€8,00), de appelkanjers per 4 stuks (€7,00) en de appelbeignets eveneens per 4 stuks (€6,00). Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling op oudejaarsdag gratis bij u wordt thuisbezorgd? Stuur dan uiterlijk 30 december een emailbericht met uw bestelling en adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Alex Boonen; telefoon: 06-19365682). U kunt uw bestelling ook doorgeven aan één van de leden. De gratis bezorging geldt alleen voor Hierden en Harderwijk.

De opbrengst van de Rabo ClubSupport is bekend gemaakt. Kunst Na Arbeid heeft maar liefst €290,76 in ontvangst mogen nemen! Iedereen bedankt voor het stemmen en Rabobank Randmeren bedankt voor dit prachtige bedrag!

Op 5 oktober jl. is de Rabobank weer van start gegaan met de Clubsupport actie, waar ook muziekvereniging Kunst Na Arbeid aan meedoet. Ben je klant én lid van Rabobank Randmeren? Stem dan op ons! Hoe meer stemmen we krijgen, hoe groter het bedrag waarmee Rabobank onze vereniging sponsort.

Ter gelegenheid van UIT Harderwijk geeft muziekvereniging Kunst Na Arbeid een klein concert in het Crescent Park. Het programma duurt ongeveer een half uur en bestaat uit lichte muziek met veel bekende melodieën. In verband met de Corona maatregelen wordt het terrein om 13:00 uur afgesloten en worden de bezoekers geteld. Dit kan worden aangevuld tot max. 250 personen. Het concert start rond 13:15 uur en het publiek moet tijdens het concert blijven zitten. Bij regen kan het concert helaas niet doorgaan. We hopen dus op mooi weer en dat alle stoelen bezet zullen zijn. Van harte welkom.