SponsorKliks, gratis sponsoren!

Flyer K(N)Aas actie 2021

Om de aanschaf van ons nieuwe clubgebouw te financieren organiseert Kunst Na Arbeid ook dit jaar weer de K(N)Aas actie. Een pond jongbelegen kaas kost €5,-. Als je uiterlijk dinsdag 8 juni één of meer pondjes bestelt en in Hierden, Hulshorst of Harderwijk woont, worden deze op vrijdagavond 11 juni of zaterdag 12 juni gratis thuis bezorgd door één van de leden van de vereniging. Dat is mooi op tijd voor de 1e EK wedstrijd van het Nederlands elftal op zondagavond 13 juni! Bestellen kan bij één van de leden of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van harte aanbevolen!

Nog meer goed nieuws deze week, want Kunst Na Arbeid is genomineerd voor cultuurclub van het jaar 2021. Om echter hoge ogen te scoren bij deze verkiezing moeten we eerst zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Stemmen is gelukkig eenvoudig en bestaat uit 2 stappen. Vul eerst je voornaam, emailadres en postcode in op de Club van het jaar website en klik daarna in de bevestigingsmail op de link om je stem te bevestigen. Deze stap is belangrijk, want alleen bevestigde stemmen tellen mee! Stem jij ook op ons? Alvast bedankt.

Vandaag is via Harderwijkse Zaken bekend gemaakt dat Kunst Na Arbeid het Zanglokaal heeft gekocht van het Hierder Zangkoor. Dit betekent dat KNA voor het eerst in haar ruim 75-jarig bestaan over een eigen gebouw beschikt. De komende maanden wordt het gebouw geschikt gemaakt om met het orkest te kunnen repeteren, zodat we het hopelijk in het najaar in gebruik kunnen nemen (mits de coronamaatregelen dit toelaten). Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Check dan regelmatig onze website of volg ons op Facebook.

Vanwege het overweldigende succes van vorig jaar gaat Kunst Na Arbeid ook dit jaar weer oranje tompoucen verkopen voor Koningsdag. De tompoucen worden gemaakt door de beste ondernemer van Harderwijk 2021: Hop Taartenshop. Een doos met 5 overheerlijke tompoucen kost €10,-. Als je uiterlijk woensdag 21 april één of meer doosjes bestelt en in Hierden of Harderwijk woont, worden deze op dinsdag 27 april gratis thuis bezorgd door één van de leden van de vereniging. Bestellen kan bij één van de leden of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Van harte aanbevolen!

Goed nieuws! Muziekvereniging Kunst Na Arbeid heeft van de gemeente Harderwijk toestemming gekregen om ook dit jaar de verkoop van overheerlijke oliebollen, appelbeignets en appelkanjers in Hierden en Harderwijk te verzorgen. Vanwege de corona maatregelen bezorgen de leden dit jaar alleen vooraf bestelde oliebollen, beignets en kanjers. Er vindt dus geen verkoop aan huis plaats en het is ook niet mogelijk deze lekkernijen te kopen in het Dorpshuis! De oliebollen worden per 10 stuks verkocht (€8,00), de appelkanjers per 4 stuks (€7,00) en de appelbeignets eveneens per 4 stuks (€6,00). Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling op oudejaarsdag gratis bij u wordt thuisbezorgd? Stuur dan uiterlijk 30 december een emailbericht met uw bestelling en adresgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Alex Boonen; telefoon: 06-19365682). U kunt uw bestelling ook doorgeven aan één van de leden. De gratis bezorging geldt alleen voor Hierden en Harderwijk.