Voorjaarsconcert

Titel:
Voorjaarsconcert
Wanneer:
05-03-2005
Locatie:
Sporthal De Rumels - Hierden, Gelderland
Categorie:
Archief

Omschrijving

Huldiging jubilarissen bij Kunst Na Arbeid en Vrij en Blij te Hierden

De heer Van Norel geflankeerd door beide jubilarissen en hun echtgenotes (foto: Guus den Boef)Tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid en Malletband Vrij en Blij werden drie leden in het zonnetje gezet:

Henk Prophitius is 50 jaar lid van KNA. Altijd staat hij klaar voor de vereniging. Een belangrijke rol vervult hij in het jaarlijkse evenement oliebollen bakken en verkopen om de verenigingskas te spekken. Ook heeft hij al dertig jaar een bestuursfunctie. Namens de CBOW speldde de heer W. van Norel hem een gouden insigne op.

Als tweede jubilaris kreeg instructeur / tamboer-maître Henk Jans een gouden insigne met saffier opgespeld. In 1955 als jochie begonnen bij de toenmalige trommelclub klom hij op tot een zeer gewaardeerd instructeur en tamboer-maître. Zijn liefde voor muziek heeft hij kunnen doorgeven aan zijn kinderen. Alle vier zijn actief lid (geweest) en zijn zoon Johnny was ook instructeur. Samen hebben zij grote successen behaald tijdens concoursen en festivals. Voor de dames was er een bloemetje.

Helaas kon de heer G. Kleermaker niet aanwezig zijn door ziekte. Hij was 60 jaar lid van de vereniging en heeft altijd heel veel werk verzet. Als muziekbibliothecaris zorgde hij altijd dat iedere muzikant op tijd zijn partij mee kon blazen. Ook bij afwezigheid van de dirigent nam hij de leiding voor zijn rekening.

Alle dirigenten kregen een bedankje en een bloemetje overhandigd voor hun inzet. Dirigenten, bestuur en leden kunnen terugzien op een zeer geslaagd voorjaarsconcert.

Zie ook:
Jaarlijks voorjaarsconcert Kunst na Arbeid en Vrij en Blij
Programma Voorjaarsconcert


Locatie

Locatie:
Sporthal De Rumels
Straat:
Kleine Mheenweg 8
Postcode:
3849 BM
Plaats:
Hierden
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands