Op zaterdag 18 november gaat het A-orkest op concours. Hiervoor reizen we af naar Friesland. Daar wordt in de Lawei te Drachten het concertconcours georganiseerd door de Friese Muziekbond OMF. De Lawei te Drachten is geen onbekend podium voor het orkest. Al 2 keer eerder gaven we daar acte de présence tijdens de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in 2013 en 2015. De laatste keer behaalden we zelfs de derde prijs in de 4e divisie.

Inmiddels zijn we al voor de zomer begonnen met de voorbereiding op het concertconcours op 18 november a.s. En er wordt hard gewerkt! Naast de repetities op maandagavond vinden er ook sectierepetities plaats en hebben we ook al een aantal keren op zaterdagochtend extra repetities gehad. Hartstikke fanatiek die KNA'ers. Uiteraard hopen we natuurlijk op een fantastisch resultaat! We spelen ook nog eens een fantastisch programma met een prachtig inspeelwerk en 2 spetterende concourswerken. Al een beetje nieuwsgierig geworden? Op zaterdagavond 4 november geven wij een try-out concert van ons concoursprogramma. Hiervoor nodigen we u van harte uit, 20:00 uur in het Dorpshuis. De toegang is gratis. Als u wat eerder aanwezig bent kunt ook een deel van de repetitie meemaken.

Heeft u dan nog niet genoeg van KNA of bent u sowieso benieuwd hoe het ons vergaat 18 november op het podium in de Lawei, kom dan naar Drachten! We zijn om 15:30 aan de buurt. En om helemaal voor de ultieme KNA-beleving te gaan, ga dan mee met de bus! We vertrekken om 10:30 en zijn rond 22:00 weer terug.

Voor meer info of om uw op te geven voor de bus stuurt u een mailtje naar onze secretaris.