Tijdens de laatste orkestrepetitie van Kunst Na Arbeid uit Hierden nam Rabobank Randmeren directeur Wim Sederel tijdelijk het dirigeerstokje van dirigent Arno Groeneveld over. Reden: de aankondiging van de sponsorrelatie die KNA Hierden en Rabobank Randmeren voor de komende jaren zijn aangegaan.

Foto Sponsoring Rabobank Randmeren 11 januari 2016Rabobank Randmeren draagt KNA een warm hart toe. Wim Sederel: ‘We zien in KNA een actieve toekomstgerichte vereniging, die goed aan de weg timmert met tal van activiteiten en een groei in het aantal jeugdleden. Daar hebben wij via sponsoring graag een aandeel in. Met de sponsorovereenkomst ondersteunen we dat KNA nog beter invulling kan geven aan de muziekeducatie in Hierden en omgeving.’

Debby Karssen-Hamstra van KNA: ‘We vinden het een mooie opsteker, dat we Rabobank Randmeren als sponsor aan onze vereniging hebben mogen toevoegen. Het getuigt van de maatschappelijke betrokkenheid van de bank bij onze vereniging en bij het dorp Hierden’. Naast de Rabobank zijn er nog veel andere bedrijven en particulieren die onze visie en ambitie delen en ons jaarlijks via een lidmaatschap van “de club van 100” financieel ondersteunen. Dat is ook van groot belang. Het bespelen van een instrument kost immers veel geld. Naast dat leden zelf door middel van contributie en lesgeld in hun opleiding bijdragen, is het daarom nodig extra financiële middelen te verkrijgen. Met de structurele sponsoring door de Rabobank en andere partijen kunnen we nieuwe leerlingen van een goed instrument voorzien en zo bijdragen aan betere muziekeducatie.