Praisedienst

Titel:
Praisedienst
Wanneer:
12-11-2010
Locatie:
Grote Kerk - Harderwijk, Gelderland
Categorie:
Archief

Omschrijving

Praisedienst met Kunst Na Arbeid uit Hierden

Poster Praisedienst 12 november 2010Op vrijdag 12 november om 20:00 uur a.s. organiseert muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Hierden een Praisedienst in de Grote Kerk te Harderwijk. De vereniging biedt u een zeer gevarieerd programma met veel mooie muziek en samenzang. Aan deze prachtige dienst wordt tevens medewerking verleend door Praisekoor Menorah uit Harderwijk onder leiding van Johan de Jong en het bekende zangduo Marcel & Lydia Zimmer uit Ermelo. De dienst wordt geleid door Ds. D. Meijvogel. Eenieder is van harte welkom. Vanwege de verwachte belangstelling verzoeken wij u tijdig kaarten (euro 5,00 per persoon) te reserveren via de secretaris. Uiteraard zijn er ook kaarten (indien beschikbaar) bij de ingang van de kerk verkrijgbaar.

De muziekvereniging, met zijn mooie fanfareklank staat onder leiding van dirigent Arno Groeneveld. Vorig jaar november heeft de fanfare onder zijn leiding meegedaan aan het concertconcours in IJsselstein. De 85 punten die Kunst Na Arbeid heeft behaald op het concertconcours was niet alleen voldoende voor een eerste prijs en promotie naar de 4e divisie, maar is ook de hoogste score die door een 5e divisie fanfare in 2009 is behaald.

Elke maandagavond komen ruim 45 enthousiaste muzikanten bij elkaar om te repeteren. Wilt u meer weten over Kunst Na Arbeid of wilt u meespelen neem dan contact op met het bestuur.

Wij hopen vrijdag 12 november a.s. samen met u een geweldige avond te beleven.

Zie ook:
Programma Praisedienst
Liturgie Praisedienst
Foto's generale repetitie


Locatie

Locatie:
Grote Kerk
Straat:
Kerkplein 1
Postcode:
3841 EC
Plaats:
Harderwijk
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands