Studiedag

Titel:
Studiedag
Wanneer:
31-10-2009
Locatie:
Muziekhart van Voorthuizen - Voorthuizen, Gelderland
Categorie:
Archief

Omschrijving

Openluchtconcert bij Muziekvereniging Crescendo

Zaterdag 31 oktober oefent het fanfare orkest van Muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Hierden in "Het Muziekhart van Voorthuizen". Zij oefenen deze dag om mee te kunnen doen aan een concours op 28 november in IJsselstein. Als afsluiting van deze oefendag geeft men een concert. Dit concert is voor iedereen gratis te bezoeken (aanvang 15:30 uur).

Het “Muziekhart van Voorthuizen” is een perfecte locatie voor deze studie dag. Bij mooi weer zal het afsluitende concert met de deuren open gedaan worden. Hierdoor kan het orkest binnen zitten en de mensen buiten luisteren naar de verrichtingen van dit orkest. Bij mindere weersomstandigheden vind het concert in het gebouw plaats.

Het fanfare orkest heeft 43 leden en komt uit in de vijfde divisie. De dirigent is Arno Groeneveld. Zaterdag 7 november is KNA Hierden ook een van de deelnemers van de Top avond die Muziekvereniging Crescendo organiseert. Deze avond spelen KNA Hierden, Elspeets Fanfare korps en Crescendo hun concourswerken. Deze avond vind plaats in Dorpshuis 't Trefpunt, aanvang 20:00 uur.

“Het Muziekhart van Voorthuizen” is aan de Van de Berglaan 4 te Voorthuizen (verenigingsgebouw van Muziekvereniging Crescendo).


Locatie

Locatie:
Muziekhart van Voorthuizen
Straat:
Van den Berglaan 4
Postcode:
3781 GG
Plaats:
Voorthuizen
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands