Praise-dienst/sing-in

Titel:
Praise-dienst/sing-in
Wanneer:
26-02-2005
Locatie:
Dorpskerk - Hierden, Gelderland
Categorie:
Archief

Omschrijving

Muziekvereniging Hierden organiseert praisedienst

Zaterdag 26 februari 2005 zal muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Hierden o.l.v. Jan Schoonhoven hun serie optredens beginnen met een praisedienst in de Ned. Hervormde Dorpskerk te Hierden, georganiseerd door de vereniging zelf.

Voor dirigent Jan Schoonhoven die sinds 1 september 2004 het korps onder zijn hoede heeft, wordt dit het eerste optreden met het orkest. Medewerking zal worden verleend door het praisekoor Menorah uit Harderwijk o.l.v. Johan de Jong. Spreker op deze avond is Jaap van der Plas, missionair medewerker van de Ned. Hervormde gemeente Hierden. Tijdens de praisedienst zal naast enkele solo-optredens van het koor en het orkest veel plaats zijn ingeruimd voor samenzang. Zang en muziek ter ere van Gods goedheid en dankbaarheid voor Zijn genade.

Het is voor de eerste keer dat de vereniging een praisedienst organiseert. In de voorbereiding is al wel gebleken dat ze niet hopen dat het ook de laatste keer is, omdat het spelen van dit soort muziek voor de leden erg plezierig is. Het zal dan ook aan de opkomst en oordeel van het publiek afhangen of dit in de toekomst een vervolg gaat krijgen. Het belooft een mooie avond te worden. De toegang is gratis. Wel zal er tijdens de dienst een collecte worden gehouden voor de onkosten. De aanvang is 19.30 uur en de kerk is om 19.00 uur open. Wilt u het programma al vast inzien, het staat op de internetpagina van de vereniging: www.kunst-na-arbeid.nl.

Een week later, op 6 maart 2005 zal in sporthal de Rumels in Hierden het voorjaarsconcert worden gehouden. Hierbij zal ook malletband Vrij en Blij voor het eerst optreden met hun nieuwe dirigent Rob van Plateringen.


Locatie

Locatie:
Dorpskerk
Straat:
Zuiderzeestraatweg 149
Postcode:
3849 AD
Plaats:
Hierden
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands