In concert met Gelders Fanfare Orkest

Titel:
In concert met Gelders Fanfare Orkest
Wanneer:
16-02-2019, 20:15 - 22:15
Locatie:
Theater Harderwijk - Harderwijk, Gelderland
Categorie:
Archief

Omschrijving

Gelders Fanfare Orkest en KNA Hierden in concert

Zaterdagavond 16 februari aanstaande verzorgen het Gelders Fanfare Orkest (GFO) en Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Hierden een gezamenlijk concert in Theater Harderwijk.

Het GFO bestaat uit zo’n 60 gevorderde amateurmuzikanten, conservatoriumstudenten en beroepsmusici die een passie hebben voor het fanfareorkest en de fanfaremuziek. Onder de inspirerende leiding van Erik van de Kolk komt het orkest uit in de concertdivisie. In de bijna 30 jaar van haar bestaan initieerde het GFO diverse premières van nieuwe composities. Ook composities van jonge, aankomende componisten worden graag geprogrammeerd. Het GFO wil haar muzikanten de gelegenheid geven op een zo hoog mogelijk niveau de fanfaremuziek te promoten. Gedurende het jaar worden ongeveer 6 concerten gegeven zowel in de provincie Gelderland als daarbuiten. Maar ook buiten Nederland heeft het GFO al regelmatig van zich laten horen. Ondermeer in België en Spanje zijn in het verleden concerten gegeven. Het GFO behoort tot de absolute top van Nederland.

Vóór de pauze speelt Kunst Na Arbeid:

  1. Adventures of the Beaumé - Harrie Janssen
  2. Banks of Doon - Traditional, arr. Luc Vertommen
  3. Excalibur - Jan Bosveld
  4. Tribute to Lionel - Andre Waignein

Na de pauze speelt het Gelders Fanfare Orkest:

  1. Verso Libre - Arend Gerds
  2. Osiris - Tjeerd Nijhof
  3. Hymne - Arend Gerds
  4. A Brussels Requiem - Bert Appermont

Het concert vangt aan om 20:15 uur in Theater Harderwijk, Stationslaan 26 te Harderwijk. Kaarten zijn vanaf heden in de voorverkoop te reserveren á € 12,50 via het theater - vanaf 1 uur vóór aanvang van de voorstelling vindt de kaartverkoop plaats bij de hoofdingang en dan bedraagt de entree € 15,00.


Locatie

Locatie:
Theater Harderwijk
Straat:
Stationslaan 26
Plaats:
Harderwijk
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands