Muziekmarathon

Titel:
Muziekmarathon
Wanneer:
03-09-2004
Locatie:
Dorpshuis - Hierden
Categorie:
Archief

Omschrijving

Even uitblazen voor muzikanten

Vrijdagavond concert KNA in het Dorpshuis tijdens de muziekmarathon (foto: Joël Vingerling)HIERDEN - Het is weer eens wat anders dan langs de deuren gaan. Muziekvereniging Kunst na Arbeid en malletband Vrij en Blij hielden afgelopen weekeinde een muziekmarathon. Een hele dag lang musiceren om geld te verdienen voor de verenigingen.

Vrijdagavond om 18.00 uur werd het startsein gegeven voor de marathon. De leden van de beide verenigingen waren 24 uur in touw. In toerbeurten werd er muziek gemaakt. "Want 24 uur achter elkaar is voor een persoon niet te doen", aldus een van de leden.De aftrap werd verzorgd door het jeugdorkest, waarna een rondgang werd gemaakt door het dorp. Vanaf 22.00 uur oefenden de verschillende groepen muzikanten een bepaald stuk. Dat stuk werd uiteindelijk gezamenlijk gespeeld als finale van de marathon.

Dat de marathon een succes was, blijkt uit de opbrengst. Er werd in totaal 6500 euro opgehaald. Van het geld worden nieuwe instrumenten gekocht voor de vereniging, zodat er meer nieuwe leden kunnen worden aangetrokken.

(Bron: Harderwijker Courant, 8 september 2004)

Zie ook:
Muziekmarathon brengt zesduizend euro op
Indeling van de 24-uurs Marathon
Voorwoord marathoncommissie
Van de voorzitter
Wist u dat...?
Persbericht muziekmarathon Muziekvereniging Kunst Na Arbeid en Malletband Vrij en Blij
Foto's


Locatie

Locatie:
Dorpshuis
Straat:
Dorpshuisweg 9
Postcode:
3849 BL
Plaats:
Hierden