Kasteelconcert

Titel:
Kasteelconcert
Wanneer:
24-06-2017, 19:30 - 21:30
Locatie:
De Essenburgh - Hierden, Gelderland
Categorie:
Archief

Omschrijving

Poster Kasteelconcert 2017Op zaterdagavond 24 juni vormt Kasteel de Essenburgh in Hierden het prachtige decor voor het jaarlijkse openluchtconcert van muziekvereniging Kunst Na Arbeid. Het A-orkest treedt dan samen op met het opleidingsorkest KunstWerk. Het programma bestaat uit muziekwerken van het lichte en moderne genre. Bezoekers kunnen bovendien tijdens het concert gebruik maken van een overheerlijke patisserie. Hopelijk zijn de weersomstandigheden goed zodat we een geweldige avond beleven.

De vereniging maakt op dit moment een goede ontwikkeling door. Dit getuigt van een groeiend aantal leden. Met name jongeren voelen zich aangetrokken om bij KNA een muziekopleiding te volgen. Inmiddels hebben een aantal enthousiaste jonge muzikanten de stap naar het A-orkest gemaakt. Het orkest heeft onlangs nog succesvol aan het Gouden Spiker Festival in Friesland deelgenomen. De jury heeft dit beloond met een prachtige prijs. Ook tijdens de afgelopen Aaltjesdagen heeft KNA het openingsconcert verzorgd.

Hierbij nodigen wij u allen uit voor ons feestelijke concert op de Essenburgh. De aanvangstijd is 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 3,00. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Graag tot ziens!


Locatie

Locatie:
De Essenburgh
Straat:
Zuiderzeestraatweg 199
Postcode:
3849 AE
Plaats:
Hierden
Provincie:
Gelderland
Land:
Netherlands